Logo Van der Velde BV.: Industriële houten verpakkingen

Flightcases

Robuust en
duurzaam

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte flightcases. Kostbare apparatuur, zoals audio/visuele apparatuur, camera systemen, gereedschappen of een mobiele werkplaats, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je specifieke eisen voor de bescherming van je apparatuur en/of onderdelen? Wij bieden zowel standaard als op maat gemaakte flightcases aan voor diverse sectoren. Onze ervaren vakmensen luisteren naar je wensen en ontwerpen een oplossing die perfect aansluit bij je behoeften. Met onze maatwerk flightcases zorgen we ervoor dat jouw waardevolle lading beschermd wordt tijdens het transport.

Onze flightcases zijn robuust, duurzaam en ontworpen voor intensief gebruik. Wij bieden diverse opties, zoals wielen voor mobiliteit en binnenbekleding met schuimlagen voor extra schokbestendigheid.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

ISPM-15 certificaat

ISPM-15
gecertificeerd

Al onze kisten, kratten en transportbodems worden van hittebehandeld hout gemaakt en zijn ISPM gecertificeerd volgens IPPC standaard. Ons stempel met registratienummer 082 is uw garantie voor probleemloos internationaal transport.

ERKEND LEERBEDRIJF​

Als je naast je opleiding interesse hebt in bouw, wonen en onderhoud, of als je een leerwerktraject volgt op dit vakgebied, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Van der Velde BV te bieden heeft.

Logo erkend leerbedrijf. Wij leiden valmensen op.

Van der velde bv staat voor u klaar!

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor al uw verpakkingsbehoeften. Wij staan klaar om te helpen bij vragen, offerteaanvragen of specifieke verzoeken.