Logo Van der Velde BV.: Industriële houten verpakkingen

Verpakkingen

op maat gemaakte verpakkingen

Ontdek onze uitgebreide collectie van kisten, kratten en transportbodems. Onze verpakkingen zijn perfect voor uw unieke, zware, waardevolle en kwetsbare producten. Van der Velde verpakkingen kennen geen beperkingen als het gaat om afmetingen of gewicht.

Onze op maat gemaakte transportbodems zijn geschikt voor vrijwel alles wat vervoerd moet worden. Een betaalbaar alternatief voor artikelen die geen uitgebreide verpakking vereisen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Kisten

Plaatkisten

Veel producten zijn te groot en te zwaar voor een kartonnen verpakking, en vereisen daarom een steviger oplossing.

Plaatkisten bieden extra bescherming en een langere levensduur. Van der Velde biedt een verscheidenheid aan kistontwerpen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften.

Een zorgvuldig samengestelde kist zorgt voor een verantwoorde en succesvolle verzending!

Leidingkisten

Voor langwerpige producten als elektraleidingen, persluchtleidingen, hydrauliek slangen maar ook (RVS-) assen en zelfs rollen tapijt, hebben wij de zogenaamde leidingkist in ons assortiment. Een volledig houten kist, indien gewenst voorzien van radius jukken, en natuurlijk op maat gemaakt. Degelijk en duurzaam.

Verhuiskisten

Heeft u een inboedel (internationaal) te verhuizen of voor langere tijd op te slaan dan zijn onze op maat gemaakte verhuiskisten een uitkomst. Een optimale bescherming van uw spullen, makkelijk te transporteren, goed afsluitbaar en stapelbaar.

Gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal met een ISPM gecertificeerd houten frame, wat een soepele doorgang bij de douane vergroot.

Kratten

Indien uw product te kwetsbaar is voor vervoer op enkel een pallet maar geen degelijke bekisting behoeft hebben wij de transportkrat in ons assortiment. Stevig, iets lichter dan de platenkist, en eventueel aan de binnenkant bekleed met plastic folie, is de krat een goed alternatief

Kunstverpakkingen

Van der Velde onderhoudt al jarenlang goede relaties met diverse kunst- en vintage handelaren. En dat is niet voor niets. Onze kunstverpakkingen bieden afdoende demping en bescherming voor al uw kwetsbare en waardevolle objecten. Schilderijen, beeldhouwwerk, vintage meubelen: wij zijn van alle markten thuis!

Transport bodems

Kruisbodems

Voor het vervoeren van grotere en zwaardere producten hebben wij bij Van der Velde de kruisbodem ontwikkeld. Aan vier kanten op te tillen met een vorkheftruck en uitermate geschikt om door een kraan gehesen te worden. De speciale constructie voorkomt dan dat de bodem kan torderen.

Craddles

Onze craddle is de zwaarste jongen onder onze transportbodems en vormt de sterkste ondersteuning die wij uw producten kunnen bieden. Duikers van beton, stalen constructies en machineonderdelen voor de baggerindustrie: onze craddles kunnen uw tonnen aan.

Pallets

Een pallet is een laag, draagbaar platform dat wordt gebruikt voor het verplaatsen en transporteren van goederen. De pallets van Van der Velde worden altijd op de wens van u als klant afgestemd, gemaakt van ISPM gecertificeerd hout en voorzien van bijbehorend stempel. Onze pallets verlichten uw lasten.

ISPM-15 certificaat

ISPM-15
gecertificeerd

Al onze kisten, kratten en transportbodems worden van hittebehandeld hout gemaakt en zijn ISPM gecertificeerd volgens IPPC standaard. Ons stempel met registratienummer 082 is uw garantie voor probleemloos internationaal transport.

ERKEND LEERBEDRIJF​

Als je naast je opleiding interesse hebt in bouw, wonen en onderhoud, of als je een leerwerktraject volgt op dit vakgebied, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Van der Velde BV te bieden heeft.

Logo erkend leerbedrijf. Wij leiden valmensen op.

Van der velde bv staat voor u klaar!

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor al uw verpakkingsbehoeften. Wij staan klaar om te helpen bij vragen, offerteaanvragen of specifieke verzoeken.